Blog

13.05.2009 17:15

länge sedan

Hej på er!

Jag vet att jag inte skrivit på ett bra tag men sorgligt nog är det tanken. Tanken är den att jag ska skriva när jag vill och har tid för det. Det finns så mycket måsten i livet och min hemsida är frivillig. En sund tanke som man kanske ska tänka innan man tackar ja till något.

15.04.2009 10:06

Godis i stora lass!

 

Hör och häpna men jag har vunnit ett gigantiskt påskägg! Det är fyllt med massvis av choklad från Marabou. GOTT!

Hela skapelsen väger runt 3,5 kg.

Nu ska jag bege mig till Skåne. Beräknad hemkomst är antingen på fredag eller söndag.

Vi hörs då, Kram!

13.04.2009 13:53

blåsippa

 

Här har ni världens säkraste vårtecken, blåsippan!

08.04.2009 06:43

Man ska inte ropa hej för tidigt

Igår trodde jag mig veta att jag skulle till skolan idag, men icke sa nicke. Jag vaknade med feber än en gång :-( Det blev helt enkelt en skolfri vecka eftersom jag är ledig imorgon för att jag ska ta min andra vaccinations-spruta inför Borneoresan :-) Fredagen är som alla vet långfredagen och det betyder att påsklovet börjat.

Min härliga Russian Blue "Aska" börjar bli vuxen nu och löper för första gången. Det känns härligt att allt fungerar som det ska med henne då vår andra katt inte kan få ungar som vi hoppas på i framtiden. Å andra sidan är det synd om henne när hon går runt och tjuter.

07.04.2009 12:46

1 dag

 

Japp, jag har en skoldag kvar och sedan är det ett härligt påsklov som väntar.

06.04.2009 09:43

Sjukling

 

Idag är jag hemma och är sjuk. Det är bergis Emma som smittat mig och och resten av kompisarna som också blivit sjuka. Ingen fara med mig, känner mig bara lite dämpad och har som tur är sluppit halsont. Det är inte särskillt kul att läsa om någon som bara talar om att hon är sjuk så jag ska ta upp något annat.

 

Just nu är det babyboom på skolan och två av mina lärare ska ha barn månaderna efter varandra. Inte nog med det så heter de också likt varandra Marie och Maria. Jag som älskar att sticka med mera har redan nu stickat mössor i passande storlek för en liten baby. Jag har än så länge gjort två stycken. Ett litet blåbär för en pojke och en liten jordgubbe för en flicka.

 

Här är en bild på de två mössorna. Visst blev de söta! :-)

05.04.2009 11:01

SOL

 

Igår var det superhärligt väder, klarblå himmel och strålande sol! Hela familjen var ute och påtade i trädgården. Vi monterade de nylackade utemöblerna och planterade ut våra växter som vintervilat i landet. Jag fick syn på en nyckelpiga och tog tillfället i akt att testa makrofunktionen på mitt 70-300 kameraobjektiv.

Som alltid flög Maria nyckelpiga sin väg tillslut. Men några bilder blev det allt.

03.04.2009 17:46

sista delen

 

Jodå tröjan är så perfekt den kan bli. Mörkblå med ljusblått tryck!

03.04.2009 14:27

oväntat

 

Vill du veta ngt kul.....

såklart du vill! Jag och brorsan har vunnit ett nitendo wii :-) Vi hämtade det igår och det fungerar strålande. Det bästa av allt är att våra underbara grannar erbjöd sig att låna ut deras spel till oss.

03.04.2009 14:19

fortsättningen

Då var det det här med skoltröjan, tro det eller ej men den kom i tid! Men det betydde inte att den var vad de lovade. Trycket var perfekt bortsett från att de förminskat våra namnteckningar till halva storleken. Min tröja var tyvärr inte av samma märke som de övriga och det betydde att min var av sämre kvalitet. Dags och ringa till minitryck och se om vi kunde få en ersättningströja då det skillde mycket mellan de olika färgerna och den kostade trots allt 300:-. Efter många om och men har den nya kommit och jag ska sticka och hämta den på "posten" kl 17:00! Förväntningarna är höga.

© 2008 All rights reserved.

Skapa en hemsida gratisWebnode